Igrice za otroka so namreč zelo pomembne za njegov razvoj. Mislite, da to ni tako? Oh, pa še kako je to res! Pa ne mislim sedaj tiste čudne igre, neke brez smisla, ampak bolj takšne miselne. Recimo vzamimo za primer pobarvanke, katere lahko snamete tudi iz Pobarvanke.si. Pa tudi takšne kot so malčkovi junaki, takšne igrače so dobre za njih. Otroštvo je kratko in otroci naj ga izkoristijo v najboljši luči kolikor je le možno.

Ko otroci odrastejo ni več nikoli tako super kot pa je v otroštvu to vam garantiram, in to tako vsi odrasli vemo, da ko odrastemo, da se vse spremeni. Res je, da se lahko zabavamo na drugačne načine, se veselimo, igramo z otroci, ampak to vseeno ni to. Otroci živijo brezskrbno namreč. Sama se spomnim, ko sem bila majhna, zame je bilo življenje kot ena velika pravljica, kot da bi sama svojo pravljico pisala.

Coloring Book Sketch: Flower Stock Image - Image: 16817631 Coloring book vector set 05 - Vector Other free download

Ampak čim sem odrasla sem videla, da sem se kar motila, ker zdaj je veliko več obveznosti in dela, in naš vsakdan je konkretno zatrpan v primerjavi z otroštvom, in ravno zato je otroštvo ena najboljših stvari ki so. Kdaj smo lahko v odraslosti popolnoma brez skrbi? Skoraj nikoli, čeprav hodimo na sprostitve, se zabavamo in še marsikaj. Vse to je res, ampak vedno bomo imeli v mislih kaj bomo naredili s šolo, če nam morda kaj škriplje, ali pa kaj bo z našo službo, kako bomo odplačali položnice in tako naprej. Zato le glejte, da bo vaš otrok imel nepozabno otroštvo, ker to slej ko prej izgine.