Primerjava

NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Elite 3700 sta tekalni stezi proizvajalca NordicTrack. Tekalni stezi imata bolj ali manj enake lastnosti, kar nam lahko povzroča preglavice, ko kupujemo pravo tekalno stezo za naš dom.
Če želite izvedeti več o primerjavi the dveh naprav, vam bodo naslednje informacije zagotovo pomagale pri izbiri.

Katere so podobnosti?

Čeprav gre za dve različni vrsti naprave (Commercial vs. Elite), imata obe napravi veliko skupnih značilnosti.

Naklon

Ena izmed njih je določanje naklona steze. Možen je naklon vse od 15% klanca navzgor do 3% klanca navzdol, kar približa občutek teka po pravih naravnih poteh. Če se vam zdi, da je tek po ravni stezi premajhen izziv, vam nastavitev naklona omogoča, da progo olajšate ali otežite za nekaj procentov.
Čeprav sta napravi podobni v skorajda vseh pogledih, je NordicTrack Commercial 1750 boljša naprava. Kljub temu, da je model NordicTrack Elite 3700 cenejši, moramo upoštevati, da je narejen iz materialov slabše kakovosti. Za napravo, ki mora ves čas prenašati obremenitev človeške teže, so kvalitetni materiali precejšnega pomena. Tako da, če Sears ni vaša edina možnost, je model 1750 boljša izbira, če želite občutiti pravo NordicTrack izkušnjo.

Dva AutoBreeze ventilatorja

Če želite dodati še nekaj več zunanjega sveta k vaši vadbi, lahko vključite dva AutoBreeze ventilatorja. Poleg tega, da med tekom ohranjata vašo telesno temperaturo, lahko ventilatorja ustvarita prijetno sapico, ki da občutek teka na prostem. Hitrost ventilatorjev je nastavljiva, tako da si lahko nastavimo primerno stopnjo.

Hitrost teka

Hitrost tekalne steze lahko prilagodite glede na vaše potrebe, vse od lahkotnega sprehajanja do polnega šprinta. Z maksimalno hitrostjo 19 kilometrov na uro lahko tečete zelo hitro, brez da bi pri tem pokvarili napravo. Razlog je v tem, da je v povprečju največja hitrost, ki jo človek doseže, nekje med 10.5 do 14 kilometrov na uro.