Si naveličana svoje dolgočasne frizure in barve las? Želiš biti v koraku z najnovejšimi modnimi trendi in se pridružiti številnim ženskam, puncam in dekletom širom sveta, ki že izstopajo s svojimi čudovitimi lasmi in raznoraznimi barvnimi odtenki, ki jih krasijo? Ponujamo ti enostavno, praktično in varno rešitev z Oxy barvnimi kredami za lase http://www.krede.si, ki te bodo v pičlih petih minutah spremenile v modno divo in bodo tvoje puste lase obarvale v čudovitih barvnih odtenkih.

Če si svetlolaska, se lahko odločiš za kateregakoli izmed 36 barvnih odtenkov, ki so ti na voljo na spletni stani. Če imaš temne lase ti priporočamo, da se odločiš za katerega izmed pink, modrih ali vijoličnih odtenkov.

Svetlolaske si boste lahko pramene uredile kar na suhih laseh, za večjo obstojnost barve pa lase prej navlažite. Zna se zgoditi, da boste ženske, ki imate izjemno svetle lase, morale oprati le te,več kot le enkrat, medtem ko se krede pri temnolaskah odstranijo preprosto in enostavno z vodo in šamponom že s prvim pranjem.

Pred nanašanjem krede na lase si oblecite kakšno staro majico in roke zaščitite z rokavicami. Izberite barvo, ki vam najbolj ustreza in ločite del las, ki jih želite pobarvati od ostalih. Pramen nato navlažite z vodo in pričnite z nanašanjem oxy krede po celotni dolžini pramena, od korena lasu proti konicam. Za najboljši učinek barve, pramen posušite na zraku. Ko bo suh ga polikajte z likalnikom za lase ali figarom za oblikovanje pričeške, ter pramen še dodatno utrdite z lakom za večjo obstojnost barvne krede. Uživajte v svoji novi pričeski, ter se zabavajte pri ustvarjanju svojega novega cool imidža.