Sovražim, ko me človek vpraša po horoskopu. V devetdesetih odstotkih primerov, me ljudje, ko povem, da sem po horoskopu dvojček označijo za dvolično. Kako lahko to rečeš, ko pa me sploh ne poznaš. Sem te jaz označila za trmastega ker si bik ? Za občutljivega, ker si devica ? Nezaupljivega, ker si tehtnica? Nisem.

Pripravljena sem ti dati možnost, da se mi predstaviš, da pustiš dober prvi vtis in da me prepričaš o svoji naravi s svojimi lastnostmi. Ne s svojim zodiakalnim znamenjem.

Priznam, da velikokrat preberem horoskop in da se v marsikaterem najdem. Najdem se tudi v levu, ribi ali pa v škorpionu. Vsi ti opisi so namreč tako zelo splošni, da si jih zna vsak do neke meri prilagoditi sebi. Berem jih zgolj za zabavo.

Če te torej zanimata moja dva obraza ti lahko o njima povem le to.
Eden je moj obraz do tebe, ko te še ne poznam in drugi, ko te spoznam. Lahko, da bosta ostala popolnoma enaka. Po naravi sem namreč zelo zaupljiv in včasih tudi prenaiven človek. Prepričana sem, da se v vsakem izmed nas skriva nekaj dobrega. V stotih procentih, slabega človeka še nisem spoznala. Vsak je imel vsaj eno dobro lastnost. Še za tiste, ki so me v življenju najbolj prizadeli, bom znala povedati kaj dobrega. Že to, da sem jih pustila tako blizu k sebi, da sem jim dala možnost, da me prizadenejo, pove, da sem v njih videla nekaj dobrega s čemer so si prislužili moj čas in pozornost. Moj obraz bo vedno odsev tvojega. Če boš do mene dober, bom dala vse od sebe, da ti to dobroto povrnem. Če boš do mene slab, pa ti bo najverjetneje žal, da si me spoznal. Tako pač je.

Ne sodi me torej po zvezdah, nisem si sama izbrala v katero znamenje sem se rodila, sem pa izbrala svojo pot, na kateri bom dala vsakemu možnost, da se mi sam predstavi v svoji najboljši ali pa najslabši luči. Ne bom mu pripela etikete ljubosumneža ali pa lenuha, samo zato ker tako piše v njegovem horoskopu.