Kaj bi lahko rekli na ženske modne ročne ure? So ročne ure vaš stil ali so vaš nestil? Jih radi nosite ali niti najmanj? Vsak posameznik sam pri sebi najbolje ve kaj on obožuje in česa ne, kaj mu je všeč in kaj ne. Kaj je finta modne ročne ure? Že ime samo po sebi pove, da je to nekaj modnega, povezano z modo, da če nosite to, da boste v sklopu z modo, boste napredni, lepi, bleščeči. In ja, tudi samo ena navadna ročna ura je lahko modna pa če verjamete ali ne.

Night Club Outfits on Pinterest
Na zabavo, šolo, službo ali kar čvek? Super izbira oblačil!

30 Classic Work Outfit Ideas - Style Motivation

 

Tako kot je zapestnica modna, potem torbica je modna, čevlji so modni, celoten outfit recimo, vse v čemer izgledamo lepo je modno! Velikokrat, ko gledamo naokoli, ko smo v mestu, kinu, na pijači, kjerkoli v glavnem, in vidimo neko žensko, ki ima na primer ročno uro, ki prav izstopa, si zamislimo, joj, kako rada bi imela to uro, ker na njej tako lepo pristoji, samo kaj, ko ne nosim rada ur.

SNEAKERS OUTFIT IDEAS: SNEAKERS ECCO COME INDOSSARLE
Super kombinacija za poletni outfit. Očala, ki pašejo k jopici in zlata urca.

 

07fea5f330950d226630f24e61b ...
Tale Outfit bi mi bil popolen, če bi imela še kakšne dodatke na roki.

 

Pomislite malo na to, kaj pa če tudi ona ne nosi rada ur, ampak ima tole uro na sebi samo zato, da bo izstopala, da bo nekaj na njej vpadljivega, da bo modna? Aha, torej tega pa niste pomislili kajne?! Ni rečeno, da ravno tisti, ko nosijo ure, da jih radi nosijo, obstajajo tudi takšni, ki jih imajo samo zaradi modnega dodatka, ampak na njih pa mogoče nikoli ne pogledajo.

StilaBabe09 - YouTube
Punca ima stil,… ampak nekaj mi manjka.