Čeprav tudi sama – tako kot večina žensk – že vse življenje sanjarim o sijočih, dolgih laseh, pa mi svojih sanj ni nikoli uspelo uresničiti. Razlogov za to je več, od tega, da imam izjemno tanke lase, katerih konice se, kljub uporabi vseh mogočih in nemogočih preparatov, kaj kmalu začnejo cepiti, do pomanjkanja potrpljenja za čakanje, da mi lasje zrastejo do želene dolžine. Dolgi lasje so tako – vse do nedavnega zame predstavljali povsem nemogočo misijo. Nato sem pa odkrila, da obstajajo OxY clip on podaljški.

OxY clip on podaljški za lase, ki sem jih naročila v izjemno dobro založeni ter uporabnikom prijazni spletni trgovini Lasni podaljški 123, so me v prvi vrsti prepričali zaradi svoje cenovne dostopnosti. Na tem mestu naj dodam, da je v omenjeni trgovini mogoče izbirati med 20-imi različnimi odtenki OxY clip on lasnih podaljškov, ki so na voljo v treh različnih dolžinah in štirih različnih težah. Ker so moji lasje srednje dolge dolžine in temno rjave barve, sem zase izbrala 50 centimetrske OxY clip on naravne podaljške za lase temno rjave barve (številka barve: 02). Ker sem pri naročanju lasnih podaljškov upoštevala vsa – v mini vodiču – navedena pravila glede izbire prave barve, nekih velikih presenečenj ob prejetju paketa (glede barve) ni bilo. Sem pa, navkljub vsem zagotovilom o enostavnem vstavljanju OxY clip on lasnih podaljškov, ostala precej skeptična glede tega, zato sem za prvo testiranje (beri: vstavljanje), poklicala na pomoč kar svojo najboljšo prijateljico. A moji strahovi so bili odveč. Čeprav je prvo rokovanje s clip on podaljški trajalo nekaj malega več minutk, kot sem pričakovala, pa pomoč in dodatni par rok nista bila potrebna, saj mi jih je uspelo kar sami namestiti.

Poleg enostavnega in nič kaj zamudnega vstavljanja in cenovne dostopnosti, so OxY clip on podaljški za lase, prav tako upravičili tudi obljubo o njihovem vsestranskem oblikovanju (saj jih je mogoče sušiti s fenom, likati, kodrati in barvati) in preprostem negovanju. Sama sem bila z njimi nadvse zadovoljna, zato jih toplo priporočam vsem, ki si želite občasne dramatične transformacije iz kratkolaske v dolgolasko; tistim, ki želite svojim lasem dodati nekaj volumna in dolžine ter onim, ki bi se enkrat za vselej želele prepričati o tem, ali so dolgi lasje res prava izbira za vaš obraz in življenjski slog.