Logično, da ima dekle kot si ti več opcij, med katerimi lahko izbira, ko so tema fantje. Ampak če si razdvojena med dvema lepotcema, se boš na neki točki morala odločiti le za enega. Ampak kako? Morda ti bodo v pomoč nasledji nasveti.

OBDRŽI ZASE
Dokler ti moški izrecno ne reče, da želi, da sta ekskluzivna (in ti čutiš enako), imaš pravico sedeti na dveh stolčkih. Kako veš, da tudi on ne počne tega. Dokler ne boste imela “pogovora”, ni razloga, da mu poveste,da se dobivate še s kom.

BODITE SAMOSVOJI
Če se želite dobro odločiti, si morate vzeti čas zase. Ne povejte jima, kako preživite vsako minuto svojega dneva. Če bosta vsiljiva in bosta vam vseskozi za petami, bo zelo težko najti čas zase in se odločiti kateri je pravi.

IZOGIBAJTE SE SOCAILNIH OMREŽIJ
Nalaganje slik vašega super zmenka ob koncu tedna sploh ni sporno, dokler drugi moški v vašem življenju ne ugotovi (iz dokazov, ki ste mu jih dobesedno položili v naročje), da ni edini v vašem življenju. Prav tako, si namestite filtre, ki vam bodo omočili, da boste morali potrditi vsako sliko, predn jo bo kdo objavil na vaš profil.

NE LAŽITE
Najbrž se boste počutili kot kup dreka zaradi vseh laži ali pa boste izgubili rdečo nit med dogodki. Če vas torej tip št. 1 vpraša, kaj ste počeli za vikend, vi pa ste bili nekje s tipom št. 2, samo recite da ste se družili s prijateljem in spremenite temo. Saj tehnično gledano, ste se res.

NE NASTAVLJAJTE DROBTINIC
Ste se imeli super pri igranju bowlinga s tipom št. 2? Ne spravljajte se v neugodno situacijo in ne omenjajte te super izkušnje tipu št. 2. Želel bo podrobnosti, vi pa se boste težko izognili omembi drugega tipa, brez da bi zraven izpadli sumljivi.

BODITE POZORNI NA PODROBNOSTI
Prišel bo čas ko se boste morali odločiti, ker bo vse skupaj za vas postalo preveč stresno. Ko se bo to zgodilo, se vsedite in razmislite o tem kdo vam daje večji občutek varnosti, zanesljivosti, ob kom se počutite bolj sproščene. Ko si boste odgovorile na ta vprašanja, boste odgovor imele že tako rekoč na dlani, ne glede na to, kako dobro eden ali pa drugi izgleda.